miercuri, 26 noiembrie 2014

Omamuzé & Oblanamé

Zmeoiu a făcut în ultimul timp câteva incursiuni în Teatrul Imaginar, unde spectatorii nu asistă la drama de pe scenă ci se confruntă cu scenariile din propria lor imaginaţie. Înţelegerea nemaifiind necesară pentru acest simplu act, Zmeoiu' s-a simţit ca acasă în mijlocul grămezii de instrumente.
Una dintre poveştile posibile ale Teatrului Imaginar ar fi drumul lui Omamuzé către adevărul sinelui.




Leul Omamuzé porneşte o aventură plină de sens şi semnificaţie personală, situaţie în care bineînţeles că miza este maximă. Ori ori.
Fiind inevitabil înţeles greşit de către cei care nu pot renunţa la nevoia lor de înţelegere, Omamuzé va rătăci abătut prin lume până când o va întâlni pe Oblanamé. Fiind un leu tot mai puternic, Omamuzé o va zgâria la început tandru pe leoaica sa dragă, apoi mai puţin tandru, pentru că nu degeaba ne ascuţim mai bine ghearele în blana şi sufletul altei fiare (chestia cu pila de unghii e doar o fiţă a oamenilor).




Din iubirea sa fără margini vor erupe câteva gesturi violente, peste care Oblanamé nu va putea trece nici cu vederea, nici cu obrazul. 
Aşadar, Omamuzé va trebui să fie judecat de către o instanţă universală, supraumană şi omnianimală.


Ophiucus, cunoscut în plan simbolic ca şi U̴ , s-a oferit să cântărească cu atenţie dar nu singur gravitatea faptelor izvorâte din iubirea lui Omamuzé pentru Oblanamé. Având în vedere că în plan sideral pe 29 noiembrie Soarele intră în semnul lui purtătorului de şarpe Ophiucus, în cvorumul cosmic s-a decis destul de rapid ca Omamuzé să fie pedepsit prin azvârlirea celor 7 planete tradiţionale înspre coama sa trufaşă.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu